E-Sport  ne Shqipëri.
4 komente

Shqipëria si vend gjithmonë I ka kapur trend-et e botës më vonë, kjo vlen për çdo aspekt në përgjithësi. Kultura Gaming në Shqipëri, më sakt Video Game fillon në fund të viteve ’90 dhe fillimit të 2000 ku lojrat e para kanë qënë me xhetona në platforma Arcade. Duke kaluar koha dolën Console të reja si PS2/Xbox të cilat shtynë botën drejt një koncepti të ri për Video Games, eksperienca e shumë prej atyre që lexojnë këtë blog ( Ju të pakët )kanë filluar në Internet Kafe ku kishte PC dhe lojra si Counter Strike dhe GTA Vice City por edhe lojrat Call of Duty, WarCraft 3 etj. Mbaj mënd herën e parë që pashë një kampionat Counter Strike në Shqipëri e cila u shfaq në televizor dhe ishte diçka që për një fëmijë të kohës ishte kaq e paparë si ide. Ndeshjet të tilla bëheshin dhe më përpara me miq ose “lagje-lagje” dhe me kalimin e kohës këto lojra në rangun botërorë po trajtoheshin si një Sport I vërtet dhe pyetje ishte se kur kjo do të bëhej e tillë në Shqipëri. Tanimë nëpërmjet Albagame mund të organizohen kapionate në kaliber E-Sport duke e bërë kulturën Gaming më të fortë në Shqipëri.

Your Friendly Neighborhood Writer Man K.A

4 komente

Gudrun

Gudrun

GudrunKN95 Face Mask Adult Sale Online| Buy KN95 Face
Mask From China| N95 Mask Bulk Wholesale| N95 Mask Fast Delivery Alexa
KN95 Mask Sale Refug

Felica

Felica

FelicaKN95 Face Mask Adult Sale Online| Buy KN95 Face Mask From China|
N95 Mask Bulk Wholesale| N95 Mask Fast Delivery Cyrus KN95 Mask
Sale Doris

Magda

Magda

MagdaKN95 Face Mask Adult Sale Online| Buy KN95
Face Mask From China| N95 Mask Bulk Wholesale| N95 Mask Fast Delivery Glind Kn95 Face Mask Bulk Wholesale Jeann

1

1

1

Lini një koment