Kur ishte hera e fundit që luajte lojra Flash ?
1 komente

Disa prej lexuesve të këtij blogu ( në qoftëse ka lexues ) janë rritur në një kohë kur kompjuterat PC nuk ishin kaq të fuqishëm ose kishin mundësin për të pasur një kompjuter. Që prej 2017 Adobe ka punuar për ta hequr nga përdorimi Flashin dhe nga fundi I 2020, do të shuhet përfundimisht. BlueMaxima Flashpoint është një projekt I cili është marrë me koleksionimin e lojrave flash nga të gjitha websitet si Miniclip etj, në një paketim që është përshtatur që të luhen dhe sot. Të gjitha lojrat janë në një pako 228GB !!! Kjo është masa e një periudhe historike në Gaming përpara se tregu I lojarve mobile të ishte kaq gjigand sa është sot. Mund të shkoni në faqen zyrtare https://bluemaxima.org/flashpoint/ për të ri-kujtuar kohët e arta ose për të provuar një format tjetër loje.

Your Friendly Neighborhood Writer-Man K.A.

1 komente

1

1

1

Lini një koment