Ky koncept i hartës së GTA 6 është një ëndërr për shumicën e lojtarëve
9 komente

GTA 6 nuk do të lançohet në PS5 dhe Xbox Series X së shpejti, që do të thotë se fansat e Grand Theft Auto kanë mbetur vetëm me ëndrra, spekullime dhe leaks të dyshimta në 4chan. Për këtë arsye një fans ju drejtua Reddit për të ndarë një koncept të hartës së GTA 6, që kombinon vendndodhje të mëparëshme të hartës në seri si GTA 5 dhe GTA Vice City.

Specifikisht, harta merr Liberty City, Vice City, Las Venturas, San Fierro dhe Los Santos në një mega hartë që sjell nostalgji për seritë e kaluara të lojës. Rezultati është një hartë që nuk ngjan aspak me atë të SHBA.

Ka patur spekulime kohët e fundit se harta e ardhshme e GTA 6 do të jetë ajo e SHBA, por kjo nuk duket shumë e mundur. Të bërit e kësaj gjëje, me nivelin e detajit që Rockstar vendos në lojërat e tij do të ishte e pamundur.

Sado që ka patur shumë thashetheme që sugjeronin se harta e GTA 6 do të ishte e bazuar në atë të SHBA, ka patur edhe më shumë thashetheme që thonin se loja do të zhvillohej kryesisht në Vice City (Miami) dhe se do i vendosë lojtarët në territoret e Amerikës së Jugut dhe Karaibeve.

Sigurisht që të gjitha këto janë spekulime. E vetmja gjë që dimë me bindje për GTA 6 është që nuk do të lançohet së shpejti, ndaj le të kthehemi në botën tonë të ëndrrave dhe të presim për ndonjë lajm konkret kur ti teket Rockstar ;-)

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#pc gamer

9 komente

1

1

1

iagugam

iagugam

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxil lba.tizj.albagame.al.vru.im http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

orerovazan

orerovazan

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin 500 Mg Dosage irm.fnlb.albagame.al.ack.yx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ayibecitfiq

ayibecitfiq

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin Online fqk.wetc.albagame.al.emz.gb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uruzikemoduk

uruzikemoduk

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Buy Amoxicillin uhf.lebo.albagame.al.wnx.kb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

idagamca

idagamca

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin mqo.mqmy.albagame.al.qpo.jn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

eravupox

eravupox

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin No Prescription xno.vaie.albagame.al.rya.aq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

awejeurw

awejeurw

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Buy Amoxicillin yuh.huwc.albagame.al.zky.yu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ujazyedapeklo

ujazyedapeklo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin Online cve.saio.albagame.al.kws.la http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Posto një koment