Lajme të reja për PlayStation 5
0 komente

Gamers mezi po presin që Playstation 5 të dali ne shitje. Disa platforma mediash po japin lajme të ndryshme, por a janë ato të vërteta?

Një zbulim i fundit është shfaqur në 4channel. Sipas këtij postimi në lidhje me PS5, zhvillimi i konsolit "po shkon mirë" dhe do të ketë informacione rreth pajisjes në të ardhmen.

Për specs, postimi thotë se PS5 do të ketë 16 GB GDDR6 + 8 GB DDR4, e cila është më e mirë se shumë versione të tjera RAM të fundit. Sidoqoftë, pika më befasuese e këtij posti të ri është shifra e supozuar e performancës GPU prej 15.1 TFLOPS. Kjo do të “shkatërrojë” konsolin e ardhshëm nga Microsoft, Xbox Series X. Një foto në këtë postim tregon një prototip të PS5 me një formë elipsoidi të shtypur me disa porta USB dhe një vend për të vënë disqet.

Your Game-News reporter, D.D ☻

# aparat# console ps4# console ps5# coronavirus# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#d.d#game news#gamers

Lini një koment