Minecraft Live - Informacion & Data
1 komente

Minecraft Live është një event i madh me sloganin "të gjitha gjërat Minecraft". Ajo ishte e njohur edhe me emrin Minecon. Ky event do të filmohet drejtpërdrejt në 3 TETOR 2020, 18:00. Mund ta shikoni në çdo pajisje. Mund ta shikoni edhe në Faqen Zyrtare të Minecraft.

Ashtu si vitet e tjera, do të ketë një votim për kafshën e re që do të futet në lojë. 3 kafshët e reja që ata njoftuan janë Moobloom, Iceologer dhe Glow Squid. Do të prezantohemi gjithashtu me lojën e re të tavolinës nga Minecraft. Do të njihemi me update-in e ri dhe do të ketë disa aktivitete të tjera. Këto janë të gjitha informacionet që Mojang ka njoftuar.

Faleminderit! 2D

#albagame#albagame albania#game news#gamers#gaming pc#minecraft#mojang#pc gamer

1 komente

1

1

1

Posto një koment