MrBeast sfidoi miqtë që të ndërtonin kullën më të madhe LEGO në botë për $50k
1 komente

Gjithmonë në shpirtin e të krijuarit ndonjë sfide të re, MrBeast sfidoi miqtë e tij që të krijonin kullën më të madhe me Lego në botë, për një çmim prej $50,000.

MrBeast solli me mijëra tulla Lego, solli së bashku disa miq dhe vuri në lojë $50,000 për një tjetër nga sfidat e tij. Të ndara në ekipe, secila nga skuadrat kishte 12 orë për të ndërtuar një kullë sa më të lartë që të mundej, me ndihmën e makinerive të caktuara dhe mendimeve inovative.

Në modën klasike të MrBeast, sfida kishte një seri mini sfidash në të cilën skuadrat tentonin të ndërtonin sa më lart që të mundeshin për 30 minuta, që të mos humbnin ndaj kundërshtarëve ose hidhnin gjyle ose cekica në strukturat e njëri-tjetrit për të dëmtuar konstruksionin.

Në fund vetëm një inch i ndau fituesit nga humbësit, të cilët morën valixhen e parave dhe ikën tutje. Siç e do dhe tradita, fituesit kishin vetëm një orë kohë për ti shpenzuar paratë.

Një nga fituesit ja dhe pjesën e tij të vëllait, që ta ndihmonte me kredinë e tij studentore. Tjetri i harxhoi të gjitha fitimet duke i paguar qeranë për një vit shtëpisë ku qëndronte mamaja e tij. Tjetri i dha $4,000 të vëllait të tij që ta ndihmonte të blinte një makinë dhe $10,000 mamasë së tij që ta ndihmonte, pasi ajo kishte humbur punën së fundmi.

Fituesi i fundit pastaj, i bleu vetes një makinë. Për të qenë të drejtë ai nuk e kiste një makinë dhe gjërat duhen balancuar pak. Nuk mund të ishin të gjithë me qëllime aq fisnike.

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

#albagame#albagame toys#game news#lego#mrbeast#toys

1 komente

1

1

1

Posto një koment