NBA 2K21, gjithcka që duhet të dini
  1. Data e lancimit të NBA 2K21: Fillimi i shtatorit duket si data më e sigurt

Duke ditur datat e lancimit të NBA 2K19 (7 Shtator) dhe NBA 2K20 (6 Shtator) ne mund të parashikojmë datën e lancimit të NBA 2K21 e cila mendohet të jetë 4 Shtator ose 11 Shtator- në platformat PS4 dhe Xbox One.

  1. Cfarë duhet të presim?

NBA 2K21 do të jetë loja e parë e gjeneratës së re ku do të ketë shumë përmirësime. Por nuk duhet të nxitohemi pasi përshtatja e gjeneratës së re mund të zgjasë deri në 3 vite. Kështu që, nuk mund të presim që në vitin e parë përmirësime galopante në MyCareer apo seksione të tjera.

Por kjo lojë do të duket sensancionale. Paraqitja grafike e lojtarëve të NBA 2K ka qenë lider në vitet e fundit. Kështu që lojtar si Durant apo Harden do të duken njësoj sic i shohim në TV. Gjithashtu, mundësia e të luajturit në 8K do të jetë një pjesë suporti tepër e bukur dhe e rëndësishme.

  1. Cfare duan fansat?

Lojtarët të jenë me llogjikë gjatë lojës. Lojtarët e mëdhenj nuk duhet të luajnë si PG dhe lojtarët kyc të ekipit duhet të bëjnë më shumë se 5 gjuajtje për ndeshje. Duhet të rregullohen disa gjëra të vogla në mënyrë që loja të jetë perfekte. Gjithashtu interaktiviteti mes lojtarëve online në Park duhet të jetë më e lehtë pasi prej pamundësisë së komunikimit nuk mund të dallohen cilët lojtarë duan të luajnë dhe cilët jo.

Burimi: GamesRadar+

# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#game news#gamers#gaming pc#pc gamer

50 komente

1

1

1

aniqiwobit

aniqiwobit

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin wsw.hzpu.albagame.al.gjg.qy http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ajgesenidih

ajgesenidih

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin Online cgb.rtrc.albagame.al.ipw.vv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

axaitipotiho

axaitipotiho

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Buy Amoxicillin cix.vaax.albagame.al.bgd.vx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ekoiqetegojic

ekoiqetegojic

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin bwi.nhtq.albagame.al.tbj.wt http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ahizowajojah

ahizowajojah

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxil Dose For 55 Pounds van.fije.albagame.al.hmu.fs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

avumudacamn

avumudacamn

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin zgy.ekek.albagame.al.xvd.vy http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

iclihamiraxa

iclihamiraxa

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 Amoxicillin 500mg syn.ldxx.albagame.al.ydi.ao http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uruesapoco

uruesapoco

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 Amoxicillin 500mg Dosage cnk.olxw.albagame.al.mix.io http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ebinuxopqajab

ebinuxopqajab

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxil Online Amoxicillin 500mg Capsules fdv.nlxd.albagame.al.cyd.cz http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

kodihbunibova

kodihbunibova

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg xnc.kkyh.albagame.al.wyu.lr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ococasuqxiv

ococasuqxiv

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Buy Amoxicillin coj.zeef.albagame.al.dvh.ql http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ifivufimur

ifivufimur

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online 18 ill.qagp.albagame.al.vzn.vb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

evpubulahece

evpubulahece

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 18 brl.ydbn.albagame.al.okp.il http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ifivufimur

ifivufimur

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin No Prescription ill.qagp.albagame.al.vzn.vb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

aufanio

aufanio

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin Without Prescription tyf.pxff.albagame.al.hwi.lq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uworili

uworili

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxil rds.qwpf.albagame.al.zho.qu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

iparubaja

iparubaja

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules itg.ehlb.albagame.al.ecu.am http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ugosayafo

ugosayafo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin Online jiv.tciu.albagame.al.fyb.fn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

efuruxawoodi

efuruxawoodi

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg msi.enit.albagame.al.oig.dh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

acodebpn

acodebpn

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg Capsules dza.aowo.albagame.al.rwz.yl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ecasazudusayo

ecasazudusayo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin Online evt.dmzo.albagame.al.xcw.xx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uvukemulo

uvukemulo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg jno.vkxg.albagame.al.kza.wl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

igcowoq

igcowoq

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Without Prescription uaq.dfqy.albagame.al.hya.ml http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

upupethux

upupethux

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin vyk.qeee.albagame.al.peb.dv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

oiuzdopefaon

oiuzdopefaon

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin No Prescription fik.yeny.albagame.al.bjx.sm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

eyedyuveteo

eyedyuveteo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg cqq.tlpm.albagame.al.idu.xv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

dauxexefe

dauxexefe

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Buy Amoxicillin Online Without Prescription cfi.rowi.albagame.al.tyq.em http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

itokucurioc

itokucurioc

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin zkg.wsxr.albagame.al.eae.rn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ufezumoqare

ufezumoqare

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg Dosage asy.zrsm.albagame.al.urc.zc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

axezuivp

axezuivp

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxil Online Amoxicillin 500 Mg pqf.fjcq.albagame.al.gdh.my http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

izaheniyuv

izaheniyuv

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 Amoxicillin Online ubi.ughp.albagame.al.kgu.gq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ajiylapiqi

ajiylapiqi

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Amoxicillin abt.wozl.albagame.al.fli.kn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

awuguco

awuguco

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Amoxicillin 500 Mg fiy.pher.albagame.al.ovx.dw http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ilavizopez

ilavizopez

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg Dosage sqb.jncz.albagame.al.euk.fy http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ilinezu

ilinezu

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online 18 hxe.gnup.albagame.al.krf.nh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

azuelao

azuelao

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Dosage Amoxicillin gby.ivja.albagame.al.ipd.yj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ufuiwef

ufuiwef

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin dlr.hutl.albagame.al.pjq.ud http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

eyujasa

eyujasa

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin Online zcc.lesz.albagame.al.tuj.jq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

cneyopu

cneyopu

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Without Prescription Buy Amoxicillin xjk.saie.albagame.al.plp.px http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

usukedagamic

usukedagamic

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin 500mg lfg.nlnx.albagame.al.cow.cv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

exuqazemaf

exuqazemaf

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg joo.yant.albagame.al.uar.mr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ahihuujeiyr

ahihuujeiyr

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin sag.dusf.albagame.al.ook.ym http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

oeheyibi

oeheyibi

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin On Line vnf.zqgs.albagame.al.jlq.ig http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

evohaquhui

evohaquhui

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin xhl.mwfl.albagame.al.rft.fl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

sayeruguga

sayeruguga

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules bdh.jjda.albagame.al.ltz.gn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ukvohicu

ukvohicu

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin Online Without Prescription oox.eirx.albagame.al.wlh.ny http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

emoseqim

emoseqim

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Dosage hzq.badg.albagame.al.yig.fx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

egejauf

egejauf

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin Online Without Prescription zmd.ukzj.albagame.al.jig.gq http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

umipayodxe

umipayodxe

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxil Amoxicillin 500mg Capsules hau.fpes.albagame.al.gdj.qm http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Posto një koment