Një tjetër round Plague INC.
0 komente

Nuk ka Check-Point/Save apo Respawn.
Në këto ditë të cilat duken sikur nuk kanë ndodhur ndonjëherë (më beso që kanë ndodhur), gjëja më e rëndësishme është që të kthehemi tek gjërat bazike.
1. Lani duart për 20 sekonda shpesh herë.
2. Mbani distanca ndaj personave të tjerë (1 metër ose më shumë).
3. Minimizoni ekspozimin ndaj botës së jashtme (Luaj Video-Games... Duh)
4. Merrni informacion në faqe zyrtare të Sigurta si --->

   https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

   https://www.cdc.gov/

   https://shendetesia.gov.al/

 5. Mos e lejoni panikun t’ju kapi.

“Nuk duhet të kem frikë.
Frika është vrasësi i mendjes.
Frika është vdekja e vogël që sjell shkatërrim total.
Unë do i bëjë ballë frikës time.
Do ta lejoj që të kalojë mbi mua dhe përmes meje.
Dhe kur të kalojë, unë do të shikoj nga syri i brendshëm rrugën e saj.
Kur frika ka kaluar nuk do të ketë asgjë.
Vetëm unë do të qëndroj ". – Dune (Frank Herbert)
 
 

Your Friendly Neighborhood Writer Man K.A

 

# coronavirus#albagame#game news#gamers

Lini një koment