Numri i shikuesve të Game Awards u rrit me 73% nga viti i shkuar 45 milionë shikues për vitin 2019.

Source: gameon.al

Shfaqja personale e Geoff Keighley, The Game Awards po bëhet gjithmonë e më e mirë në spektaklet që jep. Numri i shikuesve të Game Awards këtë vit arriti 45 milion njerëz, që po i bënin livestream njëheresh nga të gjitha platformat e tij. Një rritje kjo me 73% nga shikuesit që kishte vitin e shkuar.

Fillimisht si një serial i vogël i themeluar nga vetë Keighley, Game Awards ka ecur goxha përgjatë pesë viteve të fundit, jo vetëm duke shpërndare çmime, por gjithashtu duke shërbyer si një premierë për trailera të shumtë për lojëra të reja dhe ekzistuese.

Game Awards në vitin e shkuar përshembull, i shokoi fansat e Super Smash Bros, teksa u zbulua se Joker, protagonisti i Persona 5, do të shtohej në Super Smash Bros Ultimate. Edhe këtë vit kishte plot njoftime të veçanta.

Me një rritje kaq të madhe në numrin e shikuesve të Game Awards, shfaqja po bëhet çdo vit gjithmonë e më e anticipuar. Jo vetëm për çmimet, por për të gjitha eksperiencat e tjera që vijnë me të.

Source: gameon.al

Leave a comment