PES 2021 Gjithçka që duhet të dini
  1. Data e lancimit:

PES 2018 doli në dyqane më datë 12 Shtator, PES 2019 më 28 Gusht dhe PES 2020 më 10 Shtator.

Kështu që data e lançimit të PES 2021 do të jetë në 15 Shtator në PS4 dhe Xbox One, rreth 3 javë para rivalëve të tyre FIFA 21.

  1. PES 2021 në PS5 dhe Xbox Series X: Lojë e re

Konami deri më tani na ka treguar se gjenerata e re e lojës PES do të sjellë motorrë të rinj për lojën. Megjithatë, nuk ka treguar me detaje se cfarë do të thotë kjo gjë.

“Në të ardhme ne planifikojmë të ndryshojmë motorrët kryesorë të lojës, por kjo nuk do të ndodhë para se të lançohen aparatet e rinj (PS5 dhe Xbox Series X). Në gjeneratën që ndodhemi ne do të vazhdojmë të përdorim Fox Engine. Nuk planifikojmë ndryshime të tjera.” Burime nga Konami kanë thënë kështu.

Ata gjithashtu kanë shtuar se ndryshimet që do të pësojë loja gjatë kalimit mes gjeneratave do të jetë aq i madh sa do të duket si një lojë plotësisht e re.

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamer

26 komente

ebuhuqipeji

ebuhuqipeji

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxil Dose For 55 Pounds ibn.yamn.albagame.al.gfi.fs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ifigacefiioc

ifigacefiioc

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin 500mg Capsules oco.wxip.albagame.al.mob.bp http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

oumuahajequ

oumuahajequ

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Buy Amoxicillin nog.qzyl.albagame.al.ivt.qc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

iwopariwecave

iwopariwecave

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin yhh.iuay.albagame.al.nwa.ao http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

iofokisoyu

iofokisoyu

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 Amoxicillin ypa.crty.albagame.al.mfa.wa http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uvajotobaciin

uvajotobaciin

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Dose For 55 Pounds Amoxicillin 500mg ltx.zswr.albagame.al.oub.fd http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

edezogidvuodq

edezogidvuodq

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules omz.kdke.albagame.al.evs.ow http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

orisota

orisota

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin 500mg ezh.olkz.albagame.al.drh.kf http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

apiyzulojih

apiyzulojih

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin sbb.ymek.albagame.al.jlz.np http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

imalusaqauz

imalusaqauz

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg qfw.cwkj.albagame.al.vlc.io http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ywoqucuno

ywoqucuno

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500 Mg kjd.icus.albagame.al.ldm.qd http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

aguotece

aguotece

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin No Prescription wcp.xsun.albagame.al.tqb.hk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

wcfahidu

wcfahidu

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin 500 Mg rpy.bzcw.albagame.al.lpw.yg http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ezuiadehgetuo

ezuiadehgetuo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin Online mkx.asqw.albagame.al.qmd.di http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

avkuhuec

avkuhuec

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules 18 vpj.hbsr.albagame.al.rnr.ag http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ejumusa

ejumusa

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules puo.netd.albagame.al.hmo.ju http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

asqeheejaph

asqeheejaph

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules znx.vrkf.albagame.al.lkr.sw http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ekejipowa

ekejipowa

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin 500mg Capsules bte.jvnn.albagame.al.flb.uc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ikoasoomce

ikoasoomce

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg eth.edcp.albagame.al.vrd.si http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

asogiyuf

asogiyuf

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online utn.rdss.albagame.al.vmn.wr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

odatuna

odatuna

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin No Prescription mna.tmax.albagame.al.cdr.jt http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uliknewi

uliknewi

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin Online zjh.vrin.albagame.al.qqn.bn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ucigjiutorivi

ucigjiutorivi

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Buy Amoxil Online pzt.rmje.albagame.al.did.ae http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uwunuye

uwunuye

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin fqr.pupq.albagame.al.fwt.qk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

agirasamid

agirasamid

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxil jaf.znma.albagame.al.hmb.ku http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Jeton

Jeton

Pershendetje jam i interesum per pes 2021 por te jet e pergaditur edhe per ps5 kur del ne treg ma saksishte per me shum sasi ju pershendes kush di le te lajmerohet rrespekt

Posto një koment