Tournament-et e Fortnite nuk do të mund të mbahen në konsolat e gjeneratës së ardhshme

Kjo veçori do të vijë më vonë.

Lojtarët e Fortnite në PS5 dhe Xbox Series X/S nuk do të mund të konkurojnë në turnamente kur të lançohen konsolat, njoftoi Epic Games së fundmi.

Me versionin next-gen të Fortnite që do të vijë bashkarisht me konsolat e reja këtë javë, zhvilluesi i lojës, Epic Games, ka zbuluar disa probleme që do i parandalojnë lojtarët të marrin pjesë në turnamente.

“PlayStation 5 dhe Xbox Series X/S nuk do të mund të konkurojnë në turnamente përkohësisht, pasi duhet të adresojmë disa probleme që gjetëm gjatë testimeve,” tha Epic. “Do ju njoftojmë kur këto konsola do të mund të përdoren në turnamente.”

Sado që turnamentet nuk do të jenë të aksesueshme, Epic zbuloi se Arena playlists do të jenë akoma të disponueshme, ndaj lojtarët kompetitivë do të kenë diçka për të bërë me Fortnite dhe konsolat e reja këtë javë.

Është ende e paqartë se kur pritet të rregullohet problemi i sipërpërmendur. Mbetet të presim për një njoftim nga ana e Epic.

Burimi: GameOn Albania

14 komente

uxaxiqouosoy

uxaxiqouosoy

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin No Prescription vko.jddg.albagame.al.wqk.kj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

badewlo

badewlo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules unc.bxrd.albagame.al.ugv.dj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uixekequvise

uixekequvise

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin No Prescription due.iiqt.albagame.al.qxb.as http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

alogekunu

alogekunu

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxil Amoxicillin Without Prescription teo.llyz.albagame.al.ene.nj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

efuzocikat

efuzocikat

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin dfx.mvbs.albagame.al.vua.zo http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ibriuqevexuba

ibriuqevexuba

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin No Prescription urb.vjoy.albagame.al.nvs.lk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

elewobezug

elewobezug

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules nto.doru.albagame.al.wex.xw http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

onoduzid

onoduzid

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin tkv.eqtv.albagame.al.knf.rn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uxocagoulax

uxocagoulax

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules ntc.weti.albagame.al.ztc.jm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

lidudosael

lidudosael

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg Capsules sqt.tkcy.albagame.al.spu.ju http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

olxtebeva

olxtebeva

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules uwt.ipip.albagame.al.euh.oh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ahojuyebiy

ahojuyebiy

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Online erh.aqls.albagame.al.kmy.lx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ujaqasibi

ujaqasibi

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500 Mg clb.ugsv.albagame.al.pmv.au http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ucuojuwdeno

ucuojuwdeno

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Amoxicillin mab.fzux.albagame.al.sju.lj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Posto një koment