Playstation 4

View all

Accessories

View all

Board Game

View all
Save €23.39
The Lie Detector Game
€28.59 €51.98
The Lie Detector GameHasbro
In stock
Save €19.67
Risk The Game Of Strategic Conquest
Save €18.56
Monopoly Gamer Mario Kart
€18.55 €37.11
Monopoly Gamer Mario KartHasbro
In stock
Save €18.56
Ravensburger Labyrinth Harry Potter

Instagram

Na ndiqni në Instagram për të zbuluar produktet dhe ofertat e reja.

Newsletter

Rregjistrohu në listën tonë për të marrë të rejat dhe ofertat e fundit.

Dyqanet tona

Rr. Mujo Ulqinaku, pranë Kishës Katolike. Nd.16, H.12, Njësia Bashkiake Nr.10. Kodi Postar 1001.

Cel: +355 67 602 3830

E hënë - E Shtune: 9AM - 9PM
E Dielë: 10AM - 4PM

Get directions

Rr. Dibrës, tek Selvia. Kodi postar 1017.

Cel: +355 69 405 2404

E hënë - E Shtune: 9AM - 9PM
E Dielë: 10AM - 4PM

Get directions

Rr. Ibrahim Rugova,

perballe Ambasades Zviceriane. Kodi postar 1019.

Cel: +355 68 21 21 526

E hënë - E Shtune: 9AM - 9PM
E Dielë: 10AM - 4PM

Get directions