PS5 Accessories

Shiko të gjitha

Oferta Black Friday 2020 Games

Shiko të gjitha
Kurse 28%
PS4 Fifa 21 - Albagame
EA Games PS4 Fifa 21
€51.14 €71.46
Kurse 37%
PS4 Red Dead Redemption 2 - Albagame
Kurse 52%
PS4 God Of War PlayStation Hits - Albagame
Kurse 33%
PS4 Marvel Spider-Man GOTY - Albagame
Kurse 39%
PS4 The Last Of Us Part II - Albagame
Kurse 30%
PS4 Ghost Of Tsushima - Albagame
Kurse 21%
Switch Fifa 21 - Albagame
EA Games Switch Fifa 21
€40.57 €51.14
Kurse 38%
PS4 Gran Turismo Sport Spec II - Albagame

Shiko videot si të blini online, mënyrat e pagesës dhe transportin.

Markat tona

Dyqanet tona

Rr. Mujo Ulqinaku,

pranë Kishës Katolike. Kodi Postar 1001.

Cel: +355 67 602 3830

E hënë - E Shtune: 9AM - 9PM
E Dielë: 10AM - 4PM

Get directions

Rr. Dibrës,

tek Selvia. Kodi postar 1017.

Cel: +355 69 405 2404

E hënë - E Shtune: 9AM - 9PM
E Dielë: 10AM - 4PM

Get directions

Rr. Ibrahim Rugova,

perballe Ambasades Zviceriane. Kodi postar 1019.

Cel: +355 68 21 21 526

E hënë - E Shtune: 9AM - 9PM
E Dielë: 10AM - 4PM

Get directions